Partnereinkről

partner1Minőségi iránti elkötelezettségünk eredményeként húsz év alatt a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. a közétkeztetési piac meghatározó cégévé vált. Naponta 80 ezer főt látunk el étellel – ez a felelősség gondos tervezést, pontos ütemezést, fegyelmezett munkát és nagy elkötelezettséget igényel.

Mindig is azt vallottuk, nem lehetünk egyedül sikeresek, üzleti partnereink, megbízható és korrekt beszállítók nélkül nem tarthatnánk itt.

Büszkék vagyunk arra, hogy száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozásként hozzájárulhatunk mások sikereihez is, szűkebb és tágabb környezetünkben egyaránt. Mindenütt helyi munkavállalókat foglalkoztatunk, csak hazai, lehetőség szerint környékbeli beszállítók alapanyagaival dolgozunk, üzleti eredményünk jelentős részét fordítjuk fejlesztésre, beruházásainkkal újabb hazai munkahelyeket teremtünk.

partner2Nagyvállalatként sem változtattunk azon, ami jól működik: a minőségi iránti igény hatja át munkánkat. A legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk, élen járunk az új technológiák alkalmazásában, munkatársaink képzésében, folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük üzleti folyamatainkat, hogy a piacot vezető cégként is azok maradhassunk, amik voltunk: hatékonyan működő, vevőink igényeit szem előtt tartó, családias hangulatban dolgozó vállalkozás.

Beszállítói partnereinkkel hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk. Olyan vállalatokat, vállalkozásokat keresünk, akik ugyanúgy gondolkodnak az alapanyagok előállításáról, szállításáról, mint mi magunk az ételek készítéséről. Fontos számunkra, hogy partnereink is elkötelezettek legyen a minőség biztosítása és fenntartása, a hazai mezőgazdaság és termelés segítése, és a vevők kiszolgálása iránt.