Minőségbiztosítási rendszerek
a konyhában

A konyhák a HACCP Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969 számú előírásainak és az ISO 22000 Élelmiszer-biztonsági rendszernek megfelelően működnek.

A teljes vállalati működés ellenőrizhetőségét szavatolja az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer.

Az ISO 14001 Környezetirányítási rendszernek való megfelelés a környezetvédelem, a hulladék-kezelés területén biztosít kiemelkedő teljesítményt.

Az MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) rendszer a munkahelyi egészségvédelem területén a munkavédelem átláthatósága mellett, megfelelően gondoskodik a biztonságos és egészséget nem veszélyeztetető munkavégzés feltételeinek kialakításáról.

9001-14001-18001Reg-4cm-CMYKOHSAS18001Reg-4cm-CMYKISO22000RegUKAS-4cm-CMYK